Hotelul Zenith – conference & spa - Mamaia angajează :
BUCATAR - SEF DE TURA
- Experiență minimum trei ani în bucătărie de restaurant cu serviciu “a la carte” sau bucătarii de volum;
- Calificare de bucătar este un avantaj (studii medii, absolvent liceu, școală profesională de specialitate);
- Cunoștințe privind modul de folosire a utilajelor și ustensilelor din bucătărie și întreținerea acestora;
- Cunoștințe privind tehnologia culinară, norme și reguli de igienă, reguli de păstrare a alimentelor;
- Capacitatea de a respecta întocmai structura rețetelor, timpilor de preparare și setarea preparatelor;
- Respectarea autorității și indicațiilor profesionale și organizatorice ale șefilor ierarhici;
BUCATAR
- Experiență minimum doi ani în bucătărie de restaurant cu serviciu “a la carte” sau bucătarii de volum;
- Calificare de bucătar este un avantaj (studii medii, absolvent liceu, școală profesională de specialitate);
- Cunoștințe privind modul de folosire a utilajelor și ustensilelor din bucătărie și întreținerea acestora;
- Cunoștințe privind tehnologia culinară, norme și reguli de igienă, reguli de păstrare a alimentelor;
- Capacitatea de a respecta întocmai structura rețetelor, timpilor de preparare și setarea preparatelor;
- Respectarea autorității și indicațiilor profesionale și organizatorice ale șefilor ierarhici;
OSPĂTAR / BARMAN
- Ținută generală întotdeauna îngrijită și igiena personală impecabilă;
- Prezență agreabilă, amabilitate, atenție distributiva, capacitate bună de comunicare;
- Disciplinat, motivat, stabil emoțional, stare buna de sănătate;
- Atitudine pozitivă, conciliantă, de înțelegere și sprijin reciproc în relațiile cu colegii;
- Servirea băuturilor alcoolice/ non alcoolice, a preparatelor pe bază de cafea și a produselor culinare;
- Rezolvarea cererilor clienților potrivit standardelor și regulilor interne ale restaurantului;
- Obligația să se asigure de respectarea calității și gramajului produselor înainte de efectuarea serviciului;
- Obligația să asigure clienților servicii atente și complete:
- Obligația să asigure curățenia spațiilor deservite, integritatea inventarului folosit și stocurile necesare;
- Întocmirea notei de plată și a încasărilor potrivit instructajului si procedurilor legale prezentate;
- Capacitatea de dialog corect în limba engleza reprezintă un avantaj;
BENEFICII:
- mediu de lucru placut;
- spatii noi si moderne ;
- o echipa tanara in restaurant, bucătarie si in hotel;
- management atent la implicarea fiecarui membru al echipei;
- pachet salarial motivant ;
- transport parțial decontat;
- masă de prânz asigurată.
SALARIUL CONVENABIL INTEGRAL CONSEMNAT ÎN CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ LEGAL
Așteptam CV-ul Dvs. pe adresa: foodbeverage@zenithhotel.eu. Detalii la telefon: 0732121615.
În calitate de operator de date cu caracter personal, vă rugam să petreceți câteva momente pentru a citi nota de informare privind prelucrarea datelor Dvs. în contextul angajăriiș o puteți face accesând link-ul următor: http://bit.ly/2HU7MrJ