Responsabilităţi:
- coordonează si organizează activitatea de recepţie, depozitare, pregătire, preparare şi vânzare a cărnii şi a preparatelor din carne
- emite comenzi către furnizori
- lucrează la tranşarea şi prepararea cărnii împreună cu personalul din subordine
- gestionează corect stocurile şi inventarele departamentului
- urmăreşte îndeplinirea planurilor de vânzări
- coordonează echipa de angajaţi din cadrul raionului
Cerinţe:
- calificarea în domeniu
- experienţă în domeniul pregătirii cărnii şi a preparatelor din carne
- abilităţi de conducere şi lucrul in echipă
- seriozitate, flexilbilitate, dinamism
Ofertă ( bonusuri, beneficii ):
- salariu atractiv și tichete de masă;
- beneficii*: Crăciun, Paște, vacanță, zi de naștere, asigurare privată de sănătate;
- training de specialitate;
- sistem informatic performant și logistică modernă;
- oportunitatea unei cariere într-o companie multinaţională.