Responsibilitati Responsabil pentru intregul departament, inclusiv sarcini precum: Preluarea atributiilor Executive Chef-ului, in caz de necesitate Pregatirea si distribuirea tuturor meselor zilnice, inclusiv pregatirea bufetului de mic dejun conform manualului de alimentatie (ciclu de meniu). Asistarea Executive Chef-ului in comandarea proviziilor de alimente Asistarea la incarcarea si verificarea proviziilor nave Efectuarea inventarului lunar al proviziilor in colaborare cu Executive Chef-ul. Oferirea de instruire continua membrilor personalului din bucatarie Coresponsabil pentru: Asistarea in organizarea, gestionarea si motivarea intregului personal din bucatarie. Implementarea si mentinerea standardelor si bugetelor corporative in departamentul alimentar. Manipularea si depozitarea corecta a tuturor stocurilor de alimente, produselor de curatare si a intregului echipament din departamentul alimentar. Mentinerea unei curatenii, igiene si ordine impecabile in zona bucatariei Implementarea unei prezente corecte, precum si a standardelor de igiena personala pentru intregul echipaj si personal din bucatarie. Calificari Limba engleza scris si vorbit Curs/training de bucatar 5 ani de experiența profesionala ca Sous Chef într-o locatie similara Cerinte Independent Aptitudini manageriale Motivat Flexibil Organizat Loial Cinstit Obiectiv Rezistenta la lucrul sub presiune Powered by JazzHR
Sous Chef - Romania in Pantelimon
Contact
Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!